Puck Roest
Puck Roest Entertainment 1 okt 2015

Taylor Swift helpt ziek neefje achtergronddanser

Dat zangeres Taylor Swift zich graag inzet voor anderen, was al wel enigszins bekend. Zo gaf ze 13.000 euro aan een gezin dat betrokken raakte bij een ongeluk, verraste ze een zieke meisje en betaalde ze de studieschuld van een fan. Dit keer trok Swift opnieuw de portemonnee. Ze gaf gul voor het zieke neefje van haar achtergronddanser Toshi.

Taylor heeft de donatie van 50.000 dollar gedaan via de website GoFundMe. „Baby Ayden, ik heb het geluk dat ik met jouw oom Toshi op tournee mag. We bidden allemaal voor jou en voor je moeder. We steunen je. Liefs, Taylor”, luidt het bericht van de wereldberoemde zangeres.

https://www.instagram.com/p/8RQ2OgCxp2/

De familie van het kleine ventje heeft op de website gereageerd op de donatie van de zangeres. „Ontzettend bedankt voor de geweldige donatie van Taylor Swift en oom Toshi. Hierdoor kan moeder Lindsey zich focussen op Ayden en dag en nacht bij hem zijn. We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend dankbaar we zijn. God zegene jullie. Bedankt!”

Lees ook: Taylor Swift is een schatje: 5x bewijs

Bij Ayden werd pas geleden kanker geconstateerd. In eerste instantie dachten de artsen dat hij een flinke longontsteking had. De moeder van Ayden bleef haar zoontje altijd verzorgen en week niet van zijn zijde. Ze verloor daardoor haar baan. Maar dankzij de genereuze donatie van Swift, hoeft ze zich in ieder geval voorlopig over geld geen zorgen te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Taylor Swift helpt ziek neefje achtergronddanser
Sluiten