Metro
Metro Entertainment 4 okt 2015 / 15:20 uur

Playbackte Ellie Goulding in Australië?

Ellie Goulding wordt ervan beschuldigd te hebben geplaybackt tijdens een belangrijk optreden voor een Australian Football-wedstrijd. De bekende zangeres van hits als ‘Burn’ en ‘Love Me Like You Do’ ontkent dat.

Bungelen

Het incident vond vrijdagavond plaats tijdens de zogeheten AFL Grand Final pre-show. Daar treden elk jaar bekende artiesten op. Ellies optreden maakte veel los bij kijkers en mensen op internet. De zangeres stond namelijk stil op het podium en leek ergens op te wachten met de microfoon in haar bungelende armen, terwijl de muziek al begon te lopen en haar stem via de luidsprekers te horen was.

Lees ook: Metro-interview met Ellie Goulding

Meezinger

In een verklaring laat Goulding volgens verschillende media waaronder NME nu weten dat ze niet playbackte. Wat er te horen was, was achtergrondmuziek en -zang. Elie zong live mee, aldus het statement. Dat zou heel normaal zijn bij grote evenementen.

De muziek van twee tracks zou tegelijkertijd zijn ingestart, wat het ongemakkelijke moment verklaarde. Via Twitter laat de zangeres weten zich altijd voor de volle 100 procent te geven bij optredens.

Het heeft er alle schijn van dat Goulding in ieder geval delen van haar bekende liedjes playbackt, maar oordeel vooral zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=DhMxpJEW7HA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Playbackte Ellie Goulding in Australië?
Sluiten