Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 20 okt 2015 / 19:00 uur

Netflix blaast Gilmore Girls nieuw leven in

Na Full House en X-Files keert ook Gilmore Girls in een nieuw jasje terug op televisie. Volgens de laatste berichten gaat Netflix vier afleveringen van elk negentig minuten maken. Dat meldt de Amerikaans site tvline.com op basis van bronnen.

Fans van over de hele wereld zijn verrukt met het nieuws. Dat blijkt uit reacties op social media. Vooral het feit dat zo’n beetje de hele cast van toen zijn opwachting maakt in de revival stemt vrolijk.

https://twitter.com/marasok/status/656348361503690753

Gilmore Girls was tussen 2000 en 2007 te zien en gaat over een moeder en een dochter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix blaast Gilmore Girls nieuw leven in
Sluiten