Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 2 okt 2015 / 12:28 uur

Maakt Man Bijt Hond toch een doorstart?

Maakt Man Bijt Hond na de laatste aflevering vrijdag toch een doorstart? De kans is groot nu oud-makers van de serie een actie zijn gestart om geld in te zamelen voor een online vervolg op de serie. Prominenten als Paul de Leeuw en Cornald Maas hebben al aangegeven de actie te steunen.

Donatie

„Als het aan ons – oud-makers én fans van Man bijt hond – ligt, gaan we op internet door!”, schrijven de initiatiefnemers op de site redmanbijthond.nl. Kijkers en mensen die het initiatief steunen, kunnen een donatie doen. Als alles volgens plan verloopt, zou het nieuwe Man Bijt Hond vanaf januari te zien zijn. Inclusief verse afleveringen met Ons kent Ons, de Babbelbox en de Lijn.

LEES OOK: Doek valt voor Man Bijt Hond

„Wat we willen, is dat Man bijt hond op internet een tweede leven krijgt. Daarvoor is geld nodig. Met 99.000 euro kunnen we een doorstart maken. Dat geld willen we voor uiterlijk half november bij elkaar brengen. En met 500.000 dagelijkse fans moet dat toch lukken?", vragen de initiatiefnemers zich af op de crowdfundingsite.

Ze denken dat de ploeg met het geld minstens een half jaar door kan. Een aantal bedrijven zou al aangegeven hebben een donatie te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maakt Man Bijt Hond toch een doorstart?
Sluiten