Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 7 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

Kanye West in 7 bijzondere uitspraken

Kanye West noemt de realityserie Keeping Up With The Kardashians ‘kunst’ en vindt bovendien dat de serie ‘al heel wat Emmy’s’ had moeten winnen’.

In een interview met SHOW Studio zegt hij: „Ik ben er trots op deel uit te maken van een familie die zoveel mensen voortbrengt die deuren openen voor nieuwe generaties.” De E!-serie waarin de familie van zijn vrouw Kim Kardashian sinds 2007 op voet wordt gevolgd, is volgens West „een nieuwe kunstvorm waarvoor mijn vrouw en haar familie al heel wat Emmy’s hadden moeten winnen.”

LEES OOK: Kanye West wil in 2020 president worden

In het hoofd van de superster worden realitysterren niet voor vol aangezien in de entertainmentindustrie en dat stoort hem. "Realitysterren worden gezien zoals rappers jaren geleden werden gezien. Bijvoorbeeld doen het Mondrian Hotel Run DMC en Will Smith geen kamer wilde geven omdat ze rappers waren." Over KUWTK zegt hij verder: „Iedereen die ik ken kijkt het!"

Rijtje

Het is niet bepaald de eerste keer dat rapper de wenkbrauwen doet fronsen met een bijzondere uitspraak. De echtgenoot van Kim K. lijkt er patent op te hebben. Je kunt je daarom ook afvragen of de beste man ze allemaal wel op een rijtje heeft. Om daar een antwoord op te kunnen geven, zetten we zijn meest bijzondere uitspraken zelf even op een rijtje.

‘De grootste pijn in mijn leven is dat ik mezelf nooit live zal kunnen zien optreden’

‘Ik zal niet te diep ingaan op het fenomeen reïncarnatie, maar ik heb me nog nooit ergens zo thuis gevoeld als de eerste keer dat ik de Gucci-winkel in Chicago binnenliep.’

‘Ik ben als een boom: ik voed de takken van de mens.’

‘Ik ben mij bewust van mijn plaats in de geschiedenis: ik zal herdacht worden als de stem van mijn generatie, van deze eeuw.’

‘Mijn muziek is geen muziek, het is een medicijn’

‘Ik heb nucleaire krachten, zoals een superheld, zoals Cyclops wanneer hij zijn bril opzet.’

Lees ook: Kanye West heeft weer heel wat mensen boos gemaakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kanye West in 7 bijzondere uitspraken
Sluiten