Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 19 okt 2015 / 17:18 uur

John Legend doet sexy optreden met Kygo

John Legend heeft een heel sexy optreden gedaan met de dancesensatie van dit moment: Kygo.

Het was het jaar van Kygo en dat is te merken: de bekendste sterren willen samenwerken met de nieuwe dancesensatie. Zo ook John Legend, die zaterdag tijdens een optreden van Kygo in The Greek Theatre in Los Angeles het podium beklom om een heel fijne versie van Sexual Healing van Marvin Gaye te zingen.

Sexual Healing komt niet zomaar uit de lucht vallen: het nummer werd ooit door Kygo gemixt tot een tropical houseversie. Het werd de doorbraak voor Kygo, die daarna grote hits scoorde met Firestone en Stole the Show. De dj is in een jaar tijd van kleine achterafzaaltjes uitgegroeid tot een headliner op festivals als Ultra Music Festival en Lollapalooza.

Kygo en John Legend doken eerder al met elkaar de studio in, zoals te zien is op een Instagramfoto van de Noorse dj. Of de studiosamenwerking alleen voor dit optreden was, of dat we een nieuwe track van de twee kunnen verwachten, is nog een raadsel. Filmpjes van het optreden smaken in ieder geval naar meer…

https://www.instagram.com/p/809rvEtbAd/

Reageer op artikel:
John Legend doet sexy optreden met Kygo
Sluiten