Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 5 okt 2015 / 16:48 uur

Huilend on stage: deze celebs hielden het niet droog

Miley Cyrus bracht zaterdag in Saturday Night Life hortend en stotend een nummer ten gehore voor haar overleden hond. Ze is niet de enige celebrity die overmand door emoties probeert een nummer te zingen. Vijf artiesten en hun emotionele optredens op een rijtje.

Lees ook: Waarom Justin Bieber huilde tijdens de VMA’s

Ali B

Oef, de tranen rolden deze zomer over onze wangen toen we het optreden van Ali B bij De Wereld Draait Door zagen. De rapper had een liedje gemaakt voor zijn kinderen, waar hij zielsveel van houdt. Dat was te zien, want nog voordat hij met het nummer begon, stonden de tranen al in zijn ogen. En niet veel later in die van honderdduizenden andere Nederlanders.

Adele

Adele trad in 2011 op in de Royal Albert Hall, waar later een dvd van werd uitgebracht. Het was een bijzonder optreden voor de zangeres, die last heeft van podiumvrees. Bij haar toegift zong ze Someone Like You. Het hele publiek zong luidkeels mee met de monsterhit. Adele raakte zichtbaar geëmotioneerd, wat zorgde voor een prachtige afsluiting van een misschien nog wel mooiere concertregistratie.

Justin Bieber

https://www.youtube.com/watch?v=hWLY3PWspxE

Justin Bieber barstte recentelijk nog in tranen uit na zijn performance op de MTV Video Music Awards. Vriend en vijand waren reuzenieuwsgierig naar de reden achter de huilbui van de popster. Was het zijn breuk met Selena Gomez? Had Bieber last van een breakdown? Bij The Tonight Show met Jimmy Fallon gaf Bieber het verlossende antwoord: hij werd overmand door emoties dankzij de positieve reacties van het publiek.

Amy Winehouse

https://www.youtube.com/watch?v=9Her3-caBNU

Wijlen Amy Winehouse was emotioneel sowieso niet de stabielste, maar haar optreden tijdens Rock In Rio in Lissabon in 2008 sloeg letterlijk alles. Een huilende Amy Winehouse perst het nummer Love is A Losing Game letterlijk naar buiten, onder luide aanmoediging van haar fans. Het lijkt de zangeres alleen maar meer te emotioneren. Wat er precies aan de hand was, weten we niet. Hartverscheurend was het in ieder geval wel.

Miley Cyrus

https://www.youtube.com/watch?v=nyjTfNjBjy0

Miley Cyrus schiet wel vaker vol op het podium, zo ook afgelopen zaterdag. Tijdens Saturday Night Live zong de zangeres het liedje I Had a Dream (Twinkle Song) voor haar overleden hondje Floyd. Miley had het zichtbaar nog erg moeilijk met het verlies: snikkend weet ze de tekst eruit te krijgen. En dat net voor dierendag…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huilend on stage: deze celebs hielden het niet droog
Sluiten