Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Entertainment 19 okt 2015 / 20:10 uur

Big Brother-Kelly stopt met webcamseks

Transseksuele webcamgirl Kelly van der Veer stopt met webcamseks. Van der Veer, die bekend werd door haar deelname aan realityshow Big Brother, is er klaar mee en gaat aan de slag als visagiste. Dat meldt ze op haar Facebook.

Van der Veer had een ticket naar Australië gekocht, om zich daar te verschuilen voor alle mensen die haar herkennen in Nederland. ,,Ik heb gister mijn ticket verscheurd. Ik blijf lekker bij Diva, en mijn dierbaren. Krijg al heimwee bij de gedachten om zo ver weg te gaan. En diva keek me zo zielig aan gister. Het is toch m’n kindje!" zegt de mediapersoonlijkheid op Facebook.

Lees ook: Big Brother-Kelly met de dood bedreigd

,,Ik wil me meer gaan focussen op mijn passie: MAKE-UP. Ik heb House of Orange gedaan. De beste opleiding van Nederland. En ga daarmee aan de slag. Vind het geweldig om vrouwen mooi op te maken, daar word ik gelukkig van. Ik heb altijd met plezier gewerkt als webcam babe. Maar het word tijd voor wat ik echt leuk vind en wat ik goed kan. Happinez in my Life!"

Wanneer Van der Veer gaat stoppen met het webcammen is nog onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Big Brother-Kelly stopt met webcamseks
Sluiten