Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 22 okt 2015 / 19:16 uur

‘Barbie’ aangezien voor Natalee Holloway

Een Arubaanse organisatie die zich inzet voor vermiste mensen, heeft deze week flink geblunderd. Alerta pa Aruba, oftewel waakzaam op Aruba, dacht foto’s van de vermiste Natalee Holloway te plaatsen. Naast foto’s van het vermiste meisje stonden echter foto’s van niemand minder dan onze Haagse Barbie.

Neuscorrectie

Alerta pa Aruba dacht dat het ging om foto’s van Natalee na een neuscorrectie, zo schrijft het AD. Maar eigenlijk bleek het te gaan om Samatha de Jong, die in Nederland bekendheid verwierf met haar deelname aan meerdere realityshows. Barbie zelf kan gelukkig lachen om het pijnlijke foutje. „Samantha Holloway, in Aruba kan dat”, schrijft de realityster op haar Facebookpagina. „Niets van waar, natuurlijk vreselijke situatie voor die ouders dat het nog niet is opgelost. RIP Nathalie.”

https://www.facebook.com/BarbyenMichael/posts/543787479112332:0

Joran van der Sloot

De Amerikaanse blondine verdween in mei 2005 na een avondje stappen met de Nederlandse Joran van der Sloot. Over haar verdwijning doen meerdere verhalen de ronde. In 2012 verklaarde de rechter in Amerika Holloway officieel dood, maar haar lichaam is nog altijd niet gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Barbie’ aangezien voor Natalee Holloway
Sluiten