Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

’Zayn was mijn sunshine’: vertrek van Zayn in tweets

Fans van over de hele wereld zijn aangeslagen door het nieuws dat Zayn Malik de Britse boyband One Direction per direct heeft verlaten. De 22-jarige zanger stop naar eigen zeggen omdat hij weer een normale 22-jarige jongen wil zijn.

Logisch, vindt u misschien, maar fans van de band denken daar toch heel anders over. Zij vinden het vreselijk dat Malik de band verlaat en uiten hun ongenoegen en verdriet daarover op twitter. Voor de niet-pubers onder ons stiekem een aardige bron van vermaak.

Liefdestweets:

Boze tweets:

Natuurlijk ook de grappige tweets

En een FILMPJE met huilende fans:

https://www.youtube.com/watch?v=n9uJUuefPHU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
’Zayn was mijn sunshine’: vertrek van Zayn in tweets
Sluiten