Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 27 sep 2015 / 09:53 uur

Wordt Damian Lewis echt de nieuwe James Bond?

Eerder gingen er al geruchten de ronde dat Damian Lewis na Daniel Craig in de huid mag kruipen van James Bond. Gokkers zouden zelf geld gezet hebben op de Homeland-ster als vervanger van de huidige geheim agent. Inmiddels heeft een bron aan Mirror verklapt dat de roodharige acteur inderdaad wel erg hoog op het lijstje van vervangers staat.

„Perfect voor de rol van geheim agent"

Het is natuurlijk nog maar de vraag of Craig daadwerkelijk uit de 007-fimreeks vertrekt, maar Mirror laat weten dat de acteur al wel bepaalde hints heeft gegeven. De bron laat weten dat als Craig na de film ‘Spectre’ besluit dat zijn rol als James Bond er toch echt op zit, Lewis benoemd zal worden tot de nieuwe 007-agent. „Hij wordt gezien als een goede acteur die perfect is voor de rol van geheim agent", vertelt de insider. De acteurs Idris Elba en Tom Hardy zitten Lewis op de hielen.

Lees ook: Damian Lewis favoriet als nieuwe James Bond

Voor de vrouwen (en mannen) die groots fan zijn van Daniel Craig: nog niet getreurd. De mogelijkheid bestaat namelijk dat de populaire acteur gewoon de rol van James Bond zal blijven vertolken. „Hij doet het ontzettend goed in deze rol, dus er ligt geen druk op zijn eventuele vertrek", aldus de bron. Als Craig toch besluit dat ‘Spectre’ zijn laatste Bondfilm is, kan het zomaar zijn dat Damian Lewis de volgende keer strak in pak als geheim agent te zien is op het witte doek.

https://www.youtube.com/watch?v=W18ZHrU3XYQ

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wordt Damian Lewis echt de nieuwe James Bond?
Sluiten