Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 23 sep 2015 / 10:30 uur

Wassenbeeld Afrojack wordt onthuld met ADE

Het wassenbeeld van Afrojack wordt onthuld op 14 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit maakte de dj bekend via zijn Facebookpagina.

Lees ook: Jet van Afrojack moet noodlanding maken.

Vanaf woensdag 14 oktober kun je het wassenbeeld van Afrojack bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam. Dit is de eerste dag van het Amsterdam Dance Event (ADE), waar Afrojack tot op heden alleen gepland staat als spreker op de conferentie. Fans, hoeveel is nog onduidelijk, kunnen via een comment van de dj aangeven of ze bij de onthulling aanwezig willen zijn.
Afrojack mag zichzelf gelukkig prijzen: tot nu toe zijn z’n Nederlandse collega’s Tiësto en Armin van Buuren de enige andere dj’s met een wassenbeeld in Madame Tussauds. Afrojack onthulde in juli al op Twitter dat hij een eigen beeld in het wassenbeeldenmuseum zou krijgen. Hij plaatste als tipje van de sluier een foto waarop je al een beetje kunt zien hoe het beeld uiteindelijk wordt.

https://twitter.com/i/status/626422203454779392

Wassenbeeld collega’s
Armin van Buuren met zijn wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam. / Robin van Lonkhuijsen | ANP


Tiesto met zijn wassenbeeld in Madame Tussauds Las Vegas. / Bryan Steffy | GettyImages

Reageer op artikel:
Wassenbeeld Afrojack wordt onthuld met ADE
Sluiten