Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Video: Foo Fighters laat fan drummen

Ene Anthony hield tijdens het optreden van Foo Fighters in het Canadese Toronto afgelopen weekend een bordje omhoog waarop stond dat hij jarig was en dat hij mee wilde drummen. Dave Grohl merkte het op en nodigde hem – sympathiek als hij is – uit op het podium.

Eikel

‘You better not suck’, riep Grohl hem nog wel even pestend toe in de volle arena, waarna Foo Fightersdrummer Taylor Hawkins zijn drumstel afstond. De jarige wou graag ‘Best Of You’ spelen, maar Grohl koos voor ‘Big Me’, omdat dat makkelijker was. ‘Als je dit niet kan spelen, gaat iedereen je een eikel vinden.’

Lees  ook: Niet te geloven: zanger Food Fighters breekt been

Maar zoals je ziet in het onderstaande filmpje, gaf Anthony zich helemaal en kreeg hij na afloop een knuffel van de band.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Foo Fighters laat fan drummen
Sluiten