Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 23 sep 2015 / 13:45 uur

Van Rossem geeft niet-stem advies voor Ring

Maarten van Rossem wilt niet dat mensen op De Slimste Mens stemmen voor de Gouden Televizier-Ring. Dit maakte hij woensdag bekend via een YouTubevideo.

Lees ook: Art Rooijakkers nieuwe reporter Televizier Gala

Als het aan Maarten van Rossem ligt, gaat De Slimste Mens de Gouden Televizier-Ring niet winnen. Hij roept mensen op om vooral niet te stemmen op het programma, waar hij het vaste jurylid is. Van Rossem vindt het zielig voor presentator Philip Freriks als de ring niet gewonnen wordt, maar verkiest zijn eigen wil boven die van Freriks.

„Als we winnen moet ik naar het gala en ik wil helemaal niet naar het gala. Ik vind alle gala’s vreselijk, van welke aard dan ook, maar het Televizier-Ring Gala spant wel de kroon. En dan hebben ze ook nog allemaal avondkleding aan. Ik haat avondkleding. Stem niet op De Slimste Mens!” zegt Van Rossem in het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=xfblevWOwto

Het vijftigste Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 15 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Rossem geeft niet-stem advies voor Ring
Sluiten