Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 15 sep 2015 / 10:34 uur

Stromae bezorgt kippenvel met videoclip over kanker

Dat hij geweldig kan zingen en dansen wisten we al. Maar Stromae maakt ook bijzondere videoclips. Het nummer ‘Quand C’est’ gaat over het gevecht tegen kanker. Daar heeft de artiest een sombere videoclip bij gemaakt waarbij de rillingen over je rug lopen.

Lees ook: Stromae verwacht veel emotie bij show in Rwanda

Vader en moeder

Stromae vertelt in het nummer onder andere dat zijn moeder en vader al kennis hebben gemaakt met de vreselijke ziekte en dat hij zich afvraagt wanneer de volgende aan de beurt is. In een verlaten theaterzaal zie je dat hij letterlijk aan het monster, de ziekte, probeert te ontsnappen.

Bekijk de videoclip hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stromae bezorgt kippenvel met videoclip over kanker
Sluiten