Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 22 sep 2015 / 18:10 uur

Snoop Dogg start website voor stoners

Snoop Dogg gaat een website oprichten voor mensen die houden van een jointje. De rapper, die zelf groot fan is van marihuana, kondigde dat vannacht aan tijdens techconferentie TechCrunch.
De website krijgt de naam Merry Jane en gaat volgende maand van start. Niet iedereen zal zich meteen aan kunnen melden, want de site wordt eerst getest door 420 gebruikers. De gelukkigen kunnen nieuws en interviews uit de wereld van wiet verwachten. Acteur Seth Rogen doet mee en zal ook zijn steentje bijdragen aan de community.

Lees ook: Snoop Dogg wil de nieuwe baas van Twitter worden
Dat Snoop Dogg een fervent wietgebruiker is, weet eigenlijk iedereen. ,,Ik geniet van wiet om medische redenen’’, zegt hij daar zelf over. ,,Ik zie altijd mooie dingen om me heen. Ik ben er altijd een voorstander van geweest.’’De website heeft als doel om mensen uit de kast te trekken, want volgens de rapper zitten veel wietgebruikers nog ‘in de kast’. ,,Wij geven ze de mogelijkheid om uit de kast te komen en ze te laten toegeven dat ze ervan houden wiet te roken.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg start website voor stoners
Sluiten