Metro
Metro Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Schouwburg ontruimd door ‘hete’ show Jandino

Jandino Asporaat kan er de lol wel van inzien dat hij en zijn publiek zaterdagavond de schouwburg van Tilburg moesten verlaten. "Mijn show in Tilburg was zo heet dat er brandweer bij moest komen", schrijft de komiek op Twitter.

De oorzaak: een oververhitte ventilator achter de schermen, aldus Omroep Brabant. De bezoekers moesten via de nooduitgang de schouwburg verlaten. De voorstelling van de cabaretier was toen al bijna afgelopen. Nadat de brandweer eraan te pas was gekomen, werd het pand weer veilig verklaard.

Lees ook: Jandino Asporaat koopt droomvilla

Gelukkig voor Susan Meesters kon ze nu alsnog met Jandino op de foto.

https://www.instagram.com/p/2fnHSNEgxT/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schouwburg ontruimd door ‘hete’ show Jandino
Sluiten