Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Opvallend: realityster Barbie wil privacy

Samantha ‘Barbie’ de Jong deelde lief en leed met Nederland via een reeks realitysoaps, maar nu heeft ze behoefte aan privacy. De 26-jarige blondine, die die in 2011 bekend werd dankzij haar verschijning in Oh Oh Cherso, schrijft op Facebook klaar te zijn met opdringerige fans en paparazzi.

Geen foto’s

De realityster heeft daarom een sticker laten fabriceren met de tekst ‘Respecteer alstublieft onze privacy. Geen foto’s aan de deur of op het pleintje.’

Dekentje

Op Facebook schrijft ze: „Als ik de deur uitloop, zie ik al gelijk die camera’s, mensen trekken uit zichzelf het dekentje weg uit mijn zoon Milano’s wandelwagen en van een afstand hangen mensen uit het autoraam om mijn dochter Angelina en mij te fotograferen, terwijl ik met dat kind zit te eten.”

https://www.youtube.com/watch?v=MgXMGavn0wI

Koffie

„Nee, dat is niet wat je wilt als BN’er. Er zijn grenzen en om 23:30 uur wakker geklopt en gebeld worden terwijl iedereen ligt te slapen omdat er mensen zijn uit Franeker die toevallig toch in Scheveningen zijn en denken ‘Joh, we gaan effe langs bij Barbie en fotootje maken en heb je misschien ook koffie en een broodje (gebeurt echt!) …”

„Mensen, ik ben Roy Donders en Frans Bauer niet”, besluit ze.

Lees ook: Video:zo word je een Barbie in 60 seconden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opvallend: realityster Barbie wil privacy
Sluiten