Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 sep 2015 / 10:09 uur

Loretta confronteert Johan Derksen in Koffietijd

Met Loretta Schrijver valt niet te sollen. Dat weet Johan Derksen sinds maandagochtend ook. We zien het vaste gezicht van Voetbal Inside (voorheen Voetbal International) niet vaak ongemakkelijk, maar Loretta kreeg het voor elkaar door Derksen in Koffietijd te confronteren met uitspraken die hij deed nadat hij de vorige keer bij het programma aan tafel had gezeten.

Lees ook: Jack van Gelder baalt van zure Johan Derksen.
Bij zijn vorige bezoek aan Koffietijd vroeg Loretta aan Derksen wanneer hij weer langs zou komen, waarop de voetbalanalist antwoordde: „Morgen!” Loretta antwoordde vrolijk met: „Oké, I’ll be waiting for you!”
Twee dagen later vertelde Derksen over zijn bezoekje aan Koffietijd in Voetbal International en grapte hij grijnzend: „Die wijven zijn helemaal gek van me! Ik moet die Loretta van mijn lijf slaan als ik daar ben.”

Popiejopie

Loretta leek het grapje niet te kunnen waarderen en confronteerde Derksen in deze uitzending van Koffietijd met de beelden. Een zichtbaar opgelaten Derksen geeft toe dat hij een beetje popiejopie deed over de rug van Loretta. „Vervelend eigenlijk. Je kunt nooit wat ontkennen als je iets op tv zegt”, zegt Derksen over het incident. „Pleuriswijven”, voegt hij er nog lachend aan toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Loretta confronteert Johan Derksen in Koffietijd
Sluiten