Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 18 sep 2015 / 17:20 uur

Lil’ Kleine komt weg met excuses

Het gedrag van rapper Lil’ Kleine eind vorige maand bij een festival in Hilversum on Air krijgt geen vervolg. Het Openbaar Ministerie heeft dit vrijdag laten weten na een gesprek tussen de rapper en de officier van justitie. Lil’ Kleine heeft daarin gezegd dat als hij het over kon doen, hij het niet meer zou doen. Zijn opstelling was voor het OM voldoende om de strafzaak te seponeren.

Lees ook: Lil’ Kleine niet meer welkom in Alphen aan den Rijn

De rapper zette het publiek tijdens zijn optreden aan tot belediging van de politie. Er ontstond een ruzie en de rapper werd gearresteerd. Lil’ Kleine heeft toegegeven dat hij de politie heeft beledigd. Hij ziet nu wat hij met zijn uitlatingen aanrichtte onder het publiek en wat hiervan de gevolgen kunnen zijn. „Als je nadenkt, kan je dit beter niet doen”, aldus Lil’ Kleine.

Na de ruzie sprak hij ook al met burgemeester Pieter Broertjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lil’ Kleine komt weg met excuses
Sluiten