Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Kim was niet altijd Kanyes droomvrouw

Kanye West twitterde maandag naar aanleiding van KimYe’s eerste trouwdag dat hij ‘zó gelukkig is dat hij met het meisje van zijn dromen is getrouwd’. Maar als we een paar afleveringen van Keeping Up With the Kardashians terugkijken, zien we dat Kim niet vanaf het begin Kanyes droomvrouw was. In het begin van hun relatie vond de rapper Kims stijl maar ‘goedkoop’, en dus besloot hij toentertijd met zijn styliste de garderobe van zijn liefje een make-over te geven. Daar was Kim aanvankelijk niet zo blij mee, vertelt ze maandag in het Amerikaane programma Live! With Kelly and Michael.

https://twitter.com/i/status/603025521161539584

Tranen

‘’Ik schrok me dood toen ik de stapel kleding en schoenen zag die Kanye niet ‘cool genoeg’ vond’’, vertelt Kim in het interview. ‘’Die reikte tot aan het plafond! Toen ik al mijn geliefde schoenen op die stapel zag, moest ik huilen.’’

Verbeterde stijl

De realityster vertrouwde wel op de mening van Kanye, maar wilde haar spullen niet kwijt. Kanye wist zijn verdrietige vriendin echter te overtuigen met een nieuwe garderobe. ‘’Hij had allemaal nieuwe designerkleding gekocht om de leegte in mijn kast weer op te vullen’’, aldus Kim. ‘’Kanye heeft mijn gevoel voor mode aangewakkerd. Mijn stijl is dankzij hem veranderd en verbeterd."

Tja, getrouwd for worse or better in dit geval? Oordeel zelf, vind jij dat Kanye Kims stijl heeft verbeterd?

Kims stijl vóór Kanye:

V.l.n.r.: Kim in 2007, 2008 en 2010.

Kims stijl nu, dankzij Kanye

✈️ San Francisco in my fave @FaithConnexionParis dress

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on