Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Kermit de Kikker heeft mogelijk al nieuwe vriendin

Miss Piggy move over, want Kermit de Kikker heeft een nieuw liefje gevonden. Volgens de laatste geruchten heeft Kermit een nieuw varken aan de haak geslagen.

Einde relatie

Nog geen maand nadat Kermit en Miss Piggy hun relatie beëindigden, is het liefdesleven van de kikker alweer in volle gang.

Op 4 augustus verbraken Kermit en Piggy officieel hun relatie, na jaren van knipperlichtrelaties, vele ruzies en zelfs een aantal verlovingen. „Na lang nadenken en vele gesprekken, hebben wij de moeilijke beslissing genomen een eind te maken aan onze relatie. We zullen wel blijven samenwerken", liet Kermit toen weten.

https://www.facebook.com/TheMuppetsABC/videos/686042061526725/

Volgens een bron, die anoniem wil blijven, is Kermit herhaaldelijk met een nieuwe vrouw gespot. Ze zou Denise heten en werkzaam zijn als creatief regisseur bij de show van Kermit. De kikker zelf heeft nog niet gereageerd op de roddel. Toch zijn de twee wel samen vastgelegd op de gevoelige plaat.

Lees ook: Nieuwe kikkersoort lijkt op Kermit de Kikker

Ook Miss Piggy zou niet lang nodig hebben gehad om over de breuk met Kermit heen te komen. Ook zij werd gespot met een mogelijke nieuwe liefde. Miss Piggy lijkt het wel héél gezellig te hebben met Hunger Games-ster Liam Hemsworth.

View this post on Instagram

Spent Friday with the most beautiful girl in the world. Kermit, #SorryNotSorry. #TheMuppets #misspiggy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kermit de Kikker heeft mogelijk al nieuwe vriendin
Sluiten