Metro
Metro Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Kermit de Kikker en Miss Piggy verbreken hun relatie

Zelfs binnen The Muppets blijven relaties deze zomer niet heel. Zo verkondigden Kermit de Kikker en Miss Piggy dinsdag in een gezamenlijke verklaring dat ze na dertig jaar een punt zetten achter hun iconische relatie.

Moeilijke beslissing

”Na zorgvuldig nadenken en veel gekibbel hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen onze romantische relatie te beëindigen", zeggen de ex-geliefden elk op Twitter. Ze hebben elkaar plechtig beloofd een professionele relatie te onderhouden voor de komende reeks van de Muppets, maar zullen buiten beeld elk hun eigen weg gaan. "Onze privélevens zijn nu gescheiden. We zullen omgaan met andere mensen, varkens en kikkers. We houden het bij deze ene verklaring over onze privésituatie, tenzij we een goed bod krijgen."

After careful thought, thoughtful consideration and considerable squabbling, Kermit the Frog and moi have made the…

Gepostet von Miss Piggy am Dienstag, 4. August 2015

Het nieuws over de relatiebreuk volgt op een reeks andere verbroken relaties in showbizzland. Zo zagen Blake Shelton en Miranda Lambert, Ben Affleck en Jennifer Garner en Gavin Rossdale en Gwen Stefani hun huwelijk deze zomer stranden.

Lees ook: The Muppets komen terug op tv

In de nieuwe Muppets-reeks, die ABC komend najaar uitzendt, worden de beroemde poppen voor het eerst gevolgd tijdens hun dagelijks leven. Het moet een moderne ‘mockumentary’-serie worden waarin de persoonlijke ontwikkelingen van de Muppets centraal staan, ‘zowel thuis als op het werk’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kermit de Kikker en Miss Piggy verbreken hun relatie
Sluiten