Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 30 sep 2015
Leestijd: 3 minuten

Hollandse sterrenkids stelen de show op Instagram

De een kan niet genoeg krijgen van kattenplaatjes, voor de ander is zijn dag niet compleet zonder een paar foto’s van een mooi opgemaakt bakje overnight oats met chiazaad. Een genre dat ook heel leuk is, maar dat je wellicht nog moet ontdekken, is dat van de celebritykids. De kinderen van de sterren instagrammen er namelijk op los en dat is stiekem best heel leuk om te volgen. Metro zette er vijf van Hollandse bodem op een rij.

Shane Kluivert

Met stip het leukste celebritykid van Nederland is Shane Kluivert. De jongste telg van voetbalcoach Patrick en zijn vrouw Rosanna Lima is pas 8 jaar oud, maar heeft nu al een leven om jaloers op te zijn. Zo sluit hij vriendschap met een eend, viert hij zijn verjaardag in Minionstyle en zingt hij zo nu en dan ook nog een lekker moppie karaoke. Om over zijn nu al fantastische kennis van het Engels nog maar te zwijgen. Om dit berichtje maar even op z’n Shane’s af te sluiten: Bye guys! Klik HIER voor het account.

Roxeanne Hazes

Wie zich de dochter van wijlen André Hazes nog altijd als een schattig, mollig grietje herinnert, moet hoognodig haar Instagramaccount eens bekijken. De 22-jarige Roxeanne is uitgeroeid tot een ware vamp. Dat haar schoonheid niet helemaal puur natuur is, is overigens niet iets waar de jonge brunette een geheim van maakt. Ze ondergaat geregeld behandelingen om vollere lippen of een slanker figuur te krijgen en zet de kiekjes daarvan zonder gene online. En ze heeft nog humor ook! Klik HIER voor het account.

Emma Deckers

Met een (top)model als moeder en een vader die Wimbledon won, kan het eigenlijk maar twee kanten op: de sport- of de modewereld. Emma Deckers, dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek, stevent momenteel hard op dat laatste af. De met een prachtige bos bruine krullen (van pa) en ijsblauwe ogen (van ma) gezegende tiener poseerde al eens voor Mart Visser en staat ingeschreven bij Kemna Casting. Emma zit nu nog in VWO6, maar daarna kan ze zo aan de slag als model. Klik HIER voor het account.

Luca Borsato

De oudste zoon van Marco en Leontine heeft al bijna 70.000 volgens achter zijn naam staan. Wat Luca Borsato dan zoal online zet? Vooral veel selfies, maar ook romantische kiekjes van hem en zijn vriendinnetje Victoria. De blonde knapperd is duidelijk hotel-de-botel verliefd en dat mag de hele wereld weten. Veel foto’s van zijn ouders plaatst Luca overigens niet, maar op donderdag doet hij met schattige babyfoto’s wel actief mee met #trowbackthursday, en daar valt zo nu en dan wel een plaatje van Marco te bespeuren! Klik HIER voor het account.

Holly Brood

De dochter van Herman Brood heeft qua uiterlijk duidelijk de genen van haar mooie moeder Xandra geërfd, maar heeft gezien haar creatieve talent ook veel van haar te vroeg gestorven vader meegekregen. 20-jarige Holly danst, is model en schittert binnenkort ook als actrice op het witte doek in de Nederlandse thriller Sneekweek. Via Instagram gunt ze ons een kijkje in haar veelzijdige leven. Klik HIER voor het account.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hollandse sterrenkids stelen de show op Instagram
Sluiten