Puck Roest
Puck Roest Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Goedkope Pinkpop-kaarten na afzegging Foo Fighters

De kaarten van Pinkpop werden zaterdag massaal op Marktplaats gezet nadat bekend werd dat de Foo Fighters zondag niet op de festival zullen verschijnen. De Amerikaanse band moest afzeggen omdat zanger Dave Grohl zijn kuitbeen heeft gebroken.
Pharrell Williams zal zondagavond het festival in Landgraaf afsluiten. De Belgische rockband Triggerfinger is toegevoegd aan het programma. Pinkpop-kaarten worden voor kleine prijsjes online aangeboden. “Ik ging maar voor 1 band. Die komt helaas niet. Hopelijk kan ik er iemand anders een plezier mee doen. Tickets gaan weg voor dumpprijs!”, schrijft een verkoper op Marktplaats die zijn kaarten aanbiedt voor slechts twintig euro. De oorspronkelijke prijs is 95 euro per kaart.Lees ook: Pinkpoprecensie: Kensington veroorzaakt stormloop
De organisatie van Pinkpop noemt de afzegging een “enorme teleurstelling“. Aangezien het festival wel doorgaat is het niet mogelijk om kaarten voor het evenement te retourneren. Dave Grohl brak vrijdagavond tijdens een show in Götenborg zijn been. Hij kwam nog even terug en speelde vanuit een stoel verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goedkope Pinkpop-kaarten na afzegging Foo Fighters
Sluiten