D. van Aken
D. van Aken Entertainment 28 sep 2015 / 15:00 uur

Goedele Liekens: Pijpen is je liefde tonen

De favoriete seksuoloog van de Nederlandse tv-makers heeft weer eens een gekke uitspraak gedaan over seks. Vrouwen moeten volgens Goedele Liekens niet zo moeilijk doen over het oraal bevredigen van hun man.

“Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen”, schrijft Liekens in haar column voor het magazine NINA. Volgens de Vlaamse seksexpert hoort ze nu nog te vaak dat vrouwen hun man niet oraal willen bevredigen, omdat het eng of vies is.

Aanbidden

De penis is volgens Liekens het favoriete lichaamsdeel van de man en "misschien zelfs zijn enige lichaamsdeel van belang." Vrouwen moeten de penis aanbidden en overladen met liefde. Doe je dit als vrouw niet, dan zal hij gaan twijfelen. "Pijpen is het totaal aanvaarden van hem als man."

Lees ook: Goede Liekens: Ik ben het emotionele glijmiddel van Divorce Hotel

Liekens schuift regelmatig aan bij RTL Late Night en ze is sinds dit jaar op de Britse televisie te bewonderen in het programma Sex in Class waarin ze seksuele voorlichting aan Britse jongeren geeft. Ook werd deze maand bekend dat ze zich laat inhuren als privéseksuologe door bekende Belgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goedele Liekens: Pijpen is je liefde tonen
Sluiten