Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 9 sep 2015 / 15:15 uur

Filmpje van woedende Dave Roelvink opgedoken

Ojee… Dave Roelvink komt maar niet van zijn badboy image af. Nu is er weer een filmpje van de – tegenwoordig – dj te opgedoken, waarop te zien is hoe hij in Sunny Beach bijna iemand aanvalt. Dit meldt Shownieuws.

Lees ook: Dave Roelvink vervolgd voor diefstal en heling.

Het filmpje werd opgenomen tijdens zijn verblijf in de Bulgaarse badplaats Sunny Beach in augustus, waar Dave een optreden verzorgde. Op het filmpje is te zien hoe een woedende Dave Roelvink wordt tegengehouden door een meisje, zodat hij iemand anders niet aanvliegt.

Volgens het management van Dave vond het voorval plaats omdat Dave’s MC Rudy Jones werd lastiggevallen door een groep jongeren die iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Dave scheen Rudy te willen bijvallen, maar reageerde iets te oververhit. Het voorval liep af met een sisser.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Filmpje van woedende Dave Roelvink opgedoken
Sluiten