Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Eerste trailer Nederlandse roadmovie J. Kessels

De eerste trailer van de nieuwe Nederlandse film J. Kessels is gelanceerd. De film opent woensdag 23 september de 35e edtitie van het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Lees ook: Hollandse cowboys op de Reeperbahn in Hamburg

J. Kessels is een film van Erik de Bruyn (Wilde Mossels), gebaseerd op de gelijknamige roman van P.F. Thomese. Het boek en de film vertellen het verhaal van een bizarre roadtrip van de literaire pulpschrijver Frans (Fedja van Huêt) met zijn favoriete personage J. Kessels (Frank Lammers).

In opdracht van een onbekende rijden ze in Kessels’ oude Amerikaanse ‘Kamikaze’ roestbak van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn, op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar (Ruben van der Meer). Dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze.

J. Kessels draait vanaf 1 oktober in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste trailer Nederlandse roadmovie J. Kessels
Sluiten