Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

David Guetta laat paard buiten club Ibiza na kritiek

Deejay David Guetta heeft dierenrechtactivisten beloofd geen paarden meer te laten opdraven in club Pacha op Ibiza. Eerder was een petitie gestart om Guetta aan te sporen zijn paardengimmick op te geven, nadat clubgangers hun bezorgdheid hadden geuit over de hoeveelheid stress bij de dieren.

F**k Me

De Franse sterdeejay heeft een wekelijkse draaiavond in Pacha onder de noemer ‘F**k Me I’m Famous’. Tijdens de party werd telkens rond de klok van 4 (in de nacht uiteraard) een paard binnengebracht.

Zielig

„Het paard moet diep in de nacht de club in, waar het volstaat met dronken en gedrogeerde mensen die aan het schreeuwen, zweten en feesten zijn. Het lawaai en de stank zijn voor de meeste mensen al nauwelijks te verdragen, laat staan voor een dier”, zo luidt de tekst in de petitie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
David Guetta laat paard buiten club Ibiza na kritiek
Sluiten