Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Boer Tom nieuw gezicht Eigen Huis en Tuin

De liefde heeft hij niet gevonden, maar boer Tom heeft aan zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw wel iets anders leuks overgehouden: de tulpenkweker is een van de nieuwe presentatoren van Eigen Huis & Tuin. Dat heeft RTL 4 donderdag bekend gemaakt.

Samen met presentatrices Froukje de Both en Evelyn Struik, tuinman Lodewijk Hoekstra en klussers Thomas Verhoef en Martine Both vormt Tom het nieuwe presentatieteam van het bekende klusprogramma.

Doorslag

"Het is nooit mijn ambitie geweest om iets voor televisie te doen, maar toen RTL mij benaderde voor het programma Eigen Huis & Tuin voelde dat meteen goed. Toen bleek dat ik dit programma met mijn eigen bedrijf kan combineren gaf dat de doorslag.", vertelt Tom Groot, zoals boer Tom eigenlijk heet.

LEES OOK: BZV ‘En toen was er liefde’

„Ik vind het waanzinnig leuk om samen met dit team een nieuw avontuur aan te gaan bij RTL. Ik heb er enorm veel zin in en hoop mijn ervaring op het gebied van tuinieren en mijn kennis over – en liefde voor de tulpen op een leuke manier met de kijker te delen.”

Samen met zijn nieuwe collega’s maakte Boer Tom een gezellig filmpje:

Het seizoen met Tom als tuinman is komend najaar te zien.

Reageer op artikel:
Boer Tom nieuw gezicht Eigen Huis en Tuin
Sluiten