Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Pete Doherty neemt zijn drugstherapeut mee op tour

Pete Doherty neemt zijn therapeut mee als hij later dit jaar op tournee gaat met zijn band The Libertines. De man moet voorkomen dat Doherty weer vervalt in drugs- en drankgebruik. Dat heeft een woordvoerder van de band bevestigd tegenover NME.

Lees ook: Kunstenaar kruisigt Pete Doherty

Doherty zat eerder dit jaar in een afkickkliniek in Thailand. De muzikant strijdt al jaren tegen zijn verslavingen. Therapeut Dylan Kerr was ook bij de Britse band in de studio tijdens de opnames van het nieuwe album, dat in september uitkomt. En straks mag Kerr zijn patiënt dus ook tijdens de tournee begeleiden.

Anthems For The Doomed Youth wordt het eerste album van The Libertines in elf jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pete Doherty neemt zijn drugstherapeut mee op tour
Sluiten