Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 13 aug 2015 / 14:05 uur

Flinke boete voor seks tijdens popconcert

Een man en vrouw zijn in Londen veroordeeld tot het betalen van een boete van 2000 pond (bijna 2800 euro) omdat ze seks met elkaar zouden hebben gehad tijdens een concert van Paloma Faith.

Slaperig

Een rechtbank bepaalde dat Lisanne Beck en Simon Murphy uit Swansea in Wales zich onfatsoenlijk hebben gedragen tijdens een show van de roodharige zangeres en actrice. De vrouw zou de man bijvoorbeeld op orale seks hebben getrakteerd, hoewel zij zelf beweert dat op dat moment slechts te hebben geprobeerd haar ingedommelde vriend wakker te maken.

Genieten

De aanklager vertelde de rechtbank dat Lisanne en Simon geen enkele moeite deden om te verhullen waar ze mee bezig waren en dat het publiek om hen heen daardoor genoodzaakt was mee te ‘genieten’.

Incident

Het incident vond vorig jaar september plaats tijdens een festival in het Londense Hyde Park. Behalve Paloma Faith, die afgelopen juni nog op Pinkpop te bewonderen was, stonden Chrissie Hynde, Blondie, Billy Ocean en Jeff Lynne van ELO op het affiche.
Tijdens de rechtszaak werd een met een door een omstander met een smartphone gemaakt filmpje getoond als zijnde bewijsmateriaal.

Lees ook: Pinkpopfoto’s dag 1 met Paloma Faith

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flinke boete voor seks tijdens popconcert
Sluiten