Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 20 aug 2015 / 20:00 uur

‘Caitlyn Jenner wellicht voor een jaar de cel in’

De beroemdste transgender ter wereld, Caitlyn Jenner, kan zomaar eens vervolgd worden voor haar betrokkenheid bij een autongeluk eerder dit jaar. Bij het ongeluk kwam één iemand om het leven.
Bij het ernstige ongeluk botsten meerdere auto’s op elkaar. De 65-jarige Caitlyn Jenner zat achter het stuur en reed volgens het 161-pagina’s tellende onderzoek, dat nu naar buiten is gebracht door de politie, te hard. Niet harder dan de snelheidslimiet, maar wel te hard gezien de omstandigheden op dat moment.

Lees ook: Caitlyn Jenner houdt emotionele speech bij awardshow
Als Jenner wordt aangeklaagd kan ze een gevangenisstraf krijgen van maximaal een jaar. Of ze wordt aangeklaagd zal later deze maand bekend worden, schrijft Hollywood Life.Volgens een bron dichtbij Caitlyn is het voor haar zeer vervelend dat de zaak nu weer in het nieuws komt. „De zaak blijft haar achtervolgen. Ze heeft geprobeerd om het ongeluk uit haar hoofd te krijgen, maar het komt iedere keer weer terug.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Caitlyn Jenner wellicht voor een jaar de cel in’
Sluiten