Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 27 jul 2015 / 11:00 uur

Slachtoffers Bill Cosby samen op tijdschriftcover

Vijfendertig van de ruim veertig vrouwen die Bill Cosby beschuldigen van seksueel misbruik staan samen op de cover van New York Magazine onder de titel ‘An unwelcome sisterhood’. In het magazine vertellen ze hun persoonlijke verhalen.

Onder hen zijn bekende namen als actrice Beverly Johnson, fotomodel Janice Dickinson en actrice Lili Bernard. Naast geschreven getuigenissen, pakt het magazine online uit met videogetuigenissen van zes van de vrouwen.

Lees ook: Bill Cosby betaalde om affaires te verzwijgen

Onder de foto van elke vrouw staat de datum waarop het misbruik zou hebben plaatsgevonden. Aan het einde van de laatste rij staat een lege stoel. Veel van de vrouwen zeggen andere slachtoffers te kennen die nog niet naar buiten zijn gekomen.

Lees ook: Bill Cosby niet meer naast Nelson Mandela

Sinds vorig jaar hebben meer dan twintig vrouwen aangegeven dat ze verdoofd en vervolgens aangerand werden door de inmiddels 77-jarige Cosby.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slachtoffers Bill Cosby samen op tijdschriftcover
Sluiten