Metro
Metro Entertainment 30 jul 2015 / 20:45 uur

Meer kans op celstraf voor Ben Saunders

De kans dat Ben Saunders de bak in moet is groter geworden. De 32-jarige zanger, die tevens lid is van motorclub Satudarah, moet namelijk voor de meervoudige kamer verschijnen en niet voor de politierechter.
Begin mei mishandelde Saunders een verkeersregelaar in Hoorn. Hij zou de man zo erg toegetakeld hebben dat zijn gebit ‘doormidden zou zijn gespleten’.

Lees ook: Ben Saunders heeft minder klussen door Satudarah
In eerste instantie moest de zanger nog voor de politierechter komen. „Een politierechter kan straffen opleggen tot een jaar gevangenisstraf. Maar als de officier van justitie een hogere straf wil eisen, dan verplaatst hij de zaak”, aldus zijn advocaat Peter Plasman.Wanneer Saunders voor de rechter moet verschijnen, is volgens Nu.nl niet duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer kans op celstraf voor Ben Saunders
Sluiten