Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 30 jul 2015 / 19:30 uur

Ferry Doedens zit in kliniek

Ferry Doedens heeft zich op laten nemen in een afkickkliniek om van zijn drugsprobleem af te komen. Dat heeft de acteur laten weten aan RTL Boulevard.

Lees ook: Ferry Doedens moet ook op zoek naar nieuwe manager

„Ik ben op de beste plek ter aarde, zodat dit nooit meer gaat gebeuren. Ik ben aan het leren van mijn fouten en kan niet wachten om de verbeterde versie van mezelf te laten zien”, laat de bekende Nederlander weten.

De 25-jarige Ferry, die zelf heeft besloten om hulp te zoeken, houdt liever voor zichzelf in welke kliniek hij zit. „Ik krijg de beste begeleiding en ik train veel. Ik voel me super." Doedens put veel kracht uit de steun die hij van fans en vrienden krijgt. „Daar haal ik ook zeker mijn kracht uit. Voor iedereen is het 28 dagen later, voor mij voelt het alsof ik een wereldreis maak.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ferry Doedens zit in kliniek
Sluiten