Metro
Metro Entertainment 24 jul 2015 / 09:21 uur

Bill Cosby niet meer naast Nelson Mandela

Een enorme tekening van Bill Cosby op een muur in een straat in Philadelphia is verwijderd, zo meldt de website Philly.com. De acteur stond op de muurschildering afgebeeld naast Nelson Mandela en Martin Luther King.

De muur is overgeschilderd met witte verf, zo is ook te zien op een foto op de website. Cosby wordt ervan beschuldigd meerdere vrouwen te hebben misbruikt. Volgens de website waren er al plannen om de schildering weg te halen, maar is dit eerder gedaan dan gepland. Ook omdat mensen teksten als ‘rapist’ bij de afbeelding van Cosby zetten.

Lees ook: Bill Cosby betaalde om affaires te verzwijgen

De tekening werd in 2000 gemaakt en in 2008 nog gerenoveerd vanwege een kunstproject in de stad. Het thema en de naam van de schildering was ‘Vaderdag’.

Lees ook: Cosby heeft nu niemand meer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bill Cosby niet meer naast Nelson Mandela
Sluiten