Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 15 jul 2015 / 20:15 uur

Ben Saunders heeft minder klussen door Satudarah

Sinds zanger Ben Saunders lid is geworden van de beruchte motorbende Satudarah, wordt hij veel minder geboekt voor optredens. Maar wie denkt dat de eerste winnaar van the Voice of Holland daar wakker van ligt, heeft het mis.

“Je merkt wel dat bepaalde mensen op straat je niet meer aankijken”, aldus de 32-jarige Saunders in Panorama. “Gelukkig zijn het mensen die ik niet ken en waar ik dus maling aan heb”.

Kritisch

De zanger sloot zich recentelijk aan bij motorclub Satudarah, maar dat is niet de enige reden waarom hij minder boekingen heeft. Saunders is namelijk een stuk kritischer als het gaat om het kiezen van zangklusjes. “Ik ben niet zoals mijn broer Dean, die elke kroeg aandoet met zijn lalala-meezingrepertoire.”

Geen spijt

Na een incident tijdens Koningsdag, waarbij Saunders een verkeersregelaar het ziekenhuis in sloeg, was hij zijn rol als publiekslieveling meteen kwijt. Toch heeft hij er geen enkele spijt van. “Als het morgen weer gebeurt, reageer ik precies hetzelfde”.

Lees ook: Zoveelste streepje op kerfstok familie Saunders

De volgetatoeëerde Saunders kreeg naar eigen zeggen veel steun van Satudarah voor de mishandeling. “Iedereen vond het tof dat ik mijn vader op die manier had verdedigd”, aldus de zanger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben Saunders heeft minder klussen door Satudarah
Sluiten