Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 13 jun 2015 / 08:19 uur

Komt Foo Fighters wel of niet?

Het is nog onduidelijk of Foo Fighters zondagavond Pinkpop afsluit. De organisatie van Pinkpop had vrijdagavond laat contact met het management van de Amerikaanse rockband, maar dat leverde nog geen uitsluitsel op. Afgelopen nacht was de organisatie van het festival naarstig op zoek naar een eventuele vervanger. "Maar dit zijn grote jongens, die vervang je niet zomaar", aldus Pinkpopbaas Jan Smeets tegen Radio 1 zaterdagochtend.

Podiumbeest

Foo Fighters-boegbeeld Dave Grohl brak vrijdagavond zijn been bij een show in het Zweedse Gothenburg."Ik geloof dat ik mijn been gebroken heb. Ik moet nu naar het ziekenhuis", zei hij even later tegen het publiek. Nadat zijn been in het gips was gezet maakte hij het optreden zittend op een stoel af. Pinkpopbaas Jan Smeets put moed uit die beelden. "Dave Grohl is een podiumbeest, die zegt niet zomaar iets af."

Fans

Twitterende Foo Fighters-fans maken zich grote zorgen of hun helden nog naar Landgraaf komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Komt Foo Fighters wel of niet?
Sluiten