Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 19 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Bioscoop biedt oplossing voor luie Tourkijkers

De Utrechtse bioscoop Pathé Rembrandt heeft een oplossing bedacht voor mensen die in het startweekend van de Tour de France geen zin hebben om uren langs het parcours te gaan staan wachten. De filmexploitant aan de Oude Gracht biedt namelijk de mogelijkheid om de eerste twee etappes op 4 en 5 juli op groot scherm te volgen vanuit de luie bioscoopstoel.

Lees ook: Utrecht maakt zich klaar voor de Tour de France

De eerste etappe van de 102e Tour de France, zaterdag 4 juli vanaf 14.00 uur, is een tijdrit van 13,8 kilometer door de stad Utrecht. De tweede etappe, zondag 5 juli vanaf 13.45 uur, is een rit van 166 kilometer van Utrecht naar Neeltje Jans in Zeeland. Tourdirecteur Prudhomme: “Voor de eerste keer in de geschiedenis gaat de Tour een buitengaatse rit beleven! Franse havens en badplaatsen waren fraaie finishplaatsen, maar alleen Nederland lukt het om de eindstreep ‘in zee’ te trekken, in het hart van de Zeeuwse delta. Titelkandidaten moeten oppassen: het risico van waaiers is in deze omgeving groot.”

Kaartjes zijn vanaf nu gratis af te halen bij de kassa van de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bioscoop biedt oplossing voor luie Tourkijkers
Sluiten