Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 21 mei 2015 / 08:22 uur

Voor 5 dollar naar The Rolling Stones

The Rolling Stones hebben woensdagavond in Los Angeles een verrassingsconcert gespeeld, voor de start van hun Amerikaanse tournee. Een kaartje voor de show, die in een kleine zaal plaatsvond, kostte 5 dollar. De Stones speelden er vooral nummers van hun album Sticky Fingers uit 1971.

Wandelgangen

Er waren al dagenlang geruchten dat de Stones voor de eigenlijke tour al een optreden zouden spelen. Dat werd uiteindelijk bevestigd op hun website en op Twitter, waar de ‘Sticky Fingers Club Show’ werd aangekondigd. De 1.200 tickets waren binnen enkele minuten de deur uit.

Tour

De eigenlijke tour start zondag in San Diego. Tickets voor die optredens kosten tussen 65 en 395 dollar per stuk.

Rijk

The Rolling Stones zijn bij de rijkste bands ter wereld: vorig jaar brachten hun concerten alleen al 143 miljoen dollar (129 miljoen euro) op.

Lees ook: Stones op tournee, maar niet naar ons

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor 5 dollar naar The Rolling Stones
Sluiten