Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Trijntje nu allerlaatste bij bookmakers

De eerste repetitie in Wenen heeft Trijntje Oosterhuis niet veel goeds gebracht. Behalve dat er ladingen kritiek zijn op haar extravagante jurk, bungelt de Nederlandse zangeres nu helemaal onderaan de lijstjes met voorspellingen van de bookmakers.

LEES OOK: Twitter gaat los op jurk Trijntje Oosterhuis

Waar de Walk Along-vertolkster eind maart nog met de hakken over de sloot door de eerste halve finale op 19 mei heen kwam, geven de kenners haar nu geen enkele kans meer. Zielig staat onze Trijn sinds dinsdag op een 16e en tevens laatste plaats als het gaat om de uitslag van de eerste halve finale. In de echte finale zou Trijntje nu op een 31ste plaats uitkomen. Maar als de voorspellingen voor de halve finale uitkomen, zal Oosterhuis daar niet aan deelnemen.

Linnets

Helemaal bij de pakken neer gaan zitten hoeft nu overigens ook niet per se. The Common Linnets begonnen hun songfestivalavontuur vorig jaar ook met een 25ste plaats bij de wedkantoren en werden uiteindelijk 2e. Zij hadden een stijging echter te danken aan het eerste optreden bij de repetities in Kopenhagen, daar waar Trijntje nu juist een vrije val lijkt te hebben gemaakt.

LEES OOK: Handig! Alle deelnemers Songfestival in kaart

Volgens de bookmakers gaat Zweden er op de dag van de finale op 23 mei met de winst vandoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trijntje nu allerlaatste bij bookmakers
Sluiten