Metro
Metro Entertainment 25 mei 2015 / 20:35 uur

Oeuvreprijs voor Gerard Cox

Gerard Cox heeft maandag de NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs gekregen. De veelzijdig artiest ontving de onderscheiding tijdens een speciaal concert in het DeLa Mar Theater in Amsterdam uit handen van zanger en acteur Bastiaan Ragas.

Gelukzalig gevoel

De 75-jarige Cox kreeg de onderscheiding voor zijn "rijke oeuvre en opmerkelijke bijdrage aan de Nederlandse muziek”. Volgens de makers van de zender weet de Rotterdammer als geen ander al meer dan vijftig jaar een gelukzalig gevoel op te wekken bij liefhebbers van kleinkunst en zang.

Concert

NPO Radio 5 laat vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur een concert van Cox horen. De publieke zender reikt de Nostalgia Oeuvreprijs jaarlijks uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeuvreprijs voor Gerard Cox
Sluiten