Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 mei 2015 / 19:00 uur

FOTO’S: Van Persie met zijn oude opa aan de wandel

Op het veld is Robin van Persie niet de liefste speler, maar daar is buiten de lijnen niets van te merken. Sterker nog: de speler van Manchester United maakt zelfs kans op de titel van ideale schoon.. ehh kleinzoon!

Dat blijkt uit foto’s waarop de 31-jarige spits stevig de hand van zijn opa vasthoudt, terwijl hij de oude baas naar een auto begeleidt. Volgens de fotograaf hebben de twee zojuist koffie gedronken in koffiebar The Village Cafe in Alderley Edge in het Britse Cheshire.

Verjaardag

Het is al langer bekend dat de voetballer en zijn opa, Wim Ras, een speciale band hebben. In 2012, toen Van Persie nog bij Arsenal speelde, droeg hij op de 91ste verjaardag van Wim zelfs een t-shirt waarop hij de oude man feliciteerde. Het shirt werd zichtbaar toen Van Perse scoorde en zijn voetbalshirt ophoog trok.

Naar nu blijkt is de band tussen opa en kleinzoon ondanks de afstand nog altijd niet vertroebeld.

  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FOTO’S: Van Persie met zijn oude opa aan de wandel
Sluiten