Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 7 mei 2015 / 17:25 uur

Doorgedraaide fan breekt in bij Chris Brown

Chris Brown schrok zich vandaag een hoedje toen hij een naakte inbreekster aantrof in zijn huis. De vrouw schreef ‘Ik hou van je’ op de muren nam rustig de tijd om in zijn riante keuken een maaltijd voor zichzelf te bereiden.

Instagram

De zanger plaatste een foto op Instagram, waarop te zien is hoe de doorgedraaide fan in witte handdoeken is gewikkeld. Chris schrijft onder de foto wat de dame allemaal uitspookte in zijn huis: ‘’Ze had de scharnieren van mijn deur gebroken. Ze nam de tijd om verschillende maaltijden voor zichtzelf te koken. Ze schreef ‘Ik hou van je’ op de muren. Ze gooide de kleren van mijn dochter en de spullen van mijn hond weg.’’

Lees ook: Chris Brown viert feest en valt van podium

Rare shit

Chris vindt het fijn dat zijn fans zoveel van hem houden, maar hij vond dit incident toch echt veel te ver gaan. ‘’Ik hou van mijn fans, maar dit is echt, echt, écht rare shit.’’

https://www.instagram.com/p/2Yi084PpW4/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doorgedraaide fan breekt in bij Chris Brown
Sluiten