Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 30 apr 2015 / 19:10 uur

Ruud Feltkamp neemt pauze van GTST

Ruud Feltkamp neemt even pauze van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Maar niet gevreesd, hij verlaat Meerdijk niet net zoals Jef Alberts voorgoed. De 25-jarige acteur neemt na ruim acht jaar in de soapserie een sabbatical om uit te rusten. Dat meldt RTL Boulevard donderdag.

Zijn personage Noud Alberts vertrekt in de serie naar het buitenland om Nina, op wie hij verliefd is, te vergeten. Wanneer Feltkamp terugkeert in de soap is niet bekend, maar hij komt zeker terug naar Meerdijk, geeft hij aan het programma toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ruud Feltkamp neemt pauze van GTST
Sluiten