Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 23 apr 2015 / 16:00 uur

Olsen-tweeling wist niets van reünie Full House

Mary-Kate en Ashley Olsen hadden geen weet van de Netflix aangekondigde Full House-remake, tot hun ’tv-oom’ John Stamos het nieuws over de nieuwe serie deze week bekend maakte in een talkshow. Dat heeft de tweeling, die tussen 1987 en 1995 gezamenlijk de rol van Michelle speelde, laten weten aan Woman’s Wear Daily.

LEES OOK: Full House komt terug en gaat Fuller House heten

„Ik kwam onze tv-vader Bob Saget onlangs nog tegen en het is niet ter sprake gekomen. Ik ben ook erg teleurgesteld in John Stamos. Ik ben ervan geschrokken dat hij me niet eerst gebeld heeft”, zegt Ashley. Zus Mary Kate zoekt al naar oplossingen. „Ik denk dat we maar met de makes gaan praten en zullen dan wel zien wat er gaat gebeuren”, aldus Mary Kate.

2016

In Fuller House – zoals de nieuwe serie gaat heten – spelen tv-zussen Candace Cameron en Jodie Sweetin wel een rol. De serie staat gepland voor 2016.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Olsen-tweeling wist niets van reünie Full House
Sluiten