Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 8 apr 2015 / 12:26 uur

Kensington zorgt voor pure magie in Utrechtse Dom

De mannen van Kensington gaven in de nacht van dinsdag op woensdag een exclusief mini-concert in de Domtoren in Utrecht. Met dit nachtconcert trapten zij af voor de concertreeks Blackstage, waarbij verschillende artiesten op bijzondere plekken in hun thuisstad spelen.

Magie

‘Bijzonder’ is exact het goede woord voor het optreden. Kandelaars en lampen brachten subtiel licht in de kleine kapel, waar zo’n vijftig mensen genoten van de performance. Zanger Eloi Youssef moest het publiek bekennen dat hij, als rasechte Utrechter, nog nooit in de Dom was geweest. Een echte Utrechter of niet, hij zal zijn eerste bezoek aan de Domtoren niet snel vergeten.

Waar de mannen van de Utrechtse band normaal als ware rocksterren over het podium springen, namen zij dit keer rustig plaats op een stoel. Die rust zorgde in combinatie met strijkkwartet Red Limo String Quartet voor pure magie.

Aftrap

Zanger Eloi, gitarist Casper, drummer Niles en basgitarist Jan waren de eerste artiesten die een concert gaven in hun thuisstad. Zij trapten daarmee af voor de concertreeks Blackstage. Die reeks is onderdeel van de nieuwe campagne Less is More van AXE, waarbij het draait om de nieuwe productlijn AXE Black.

Lees ook: Rockband Kensington doet Dom

Het mini-concert van de mannen duurde slechts een uurtje. ‘’En we mochten maar een half uur’’, aldus gitarist Casper voordat het laatste nummer wordt ingezet. Kensington sluit af met Little Light en daarna volgt een welverdiende staande ovatie van het publiek. De mannen van Kensington wisten op magische wijze af te trappen voor Blackstage. Binnenkort zal bekend worden door welke artiest(en) zij worden opgevolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Kensington zorgt voor pure magie in Utrechtse Dom
Sluiten