Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 9 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Hoofdrol Alexandra Alphenaar in Eftelingmusical

Alexandra Alphenaar kruipt dit najaar in de huid van Fee in de nieuwe sprookjesmusical Pinokkio van de Efteling.

GTST

Alphenaar was op tv onder meer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (Ronja), Divorce en Overspel. In het theater was zij te zien in Turks Fruit, Dr. Dolittle, The Buddy Holly Story, Baantjer en (solo) Christiane F.

Samen met acteurs Barry Beijer (kat en vos), Ara Halici (slechterik Constanzo en Pericolo) en Simon Zwiers (Geppetto) brengt zij vanaf september dit Italiaanse sprookje tot leven in Kaatsheuvel.

1300 gastrollen

Naast de vaste kinderrollen spelen iedere speeldag 30 kinderen eenmalig mee. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater honderden kinderen de kans geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. De Efteling ging de afgelopen maanden op zoek naar in totaal ruim 1300 kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen die de gastrollen willen vervullen.

Pinokkio School

De 1300 geselecteerde kinderen krijgen vervolgens in het voorjaar een professionele musicalworkshop tijdens de zogenaamde ‘Pinokkio School’ in de Efteling. Zo gaan zij goed voorbereid het podium op.

Lees ook: Efteling zoekt 1300 acteurtjes.

De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september exclusief te zien in het Efteling Theater in weekenden en tijdens vakanties. Meer informatie: www.efteling.com/Pinokkio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.