Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Entertainment 8 apr 2015 / 10:23 uur

Guus Meeuwis bedankt ouders voor slechte ogen

Guus Meeuwis mag zich opnieuw de beste Bebrilde Nederlander noemen. Luisteraars van 3FM verkozen de Brabantse zanger samen met Jandino Asporaat tot BBN’er. Meeuwis ging er echter met de titel vandoor, omdat hij woensdagochtend de Grote Brillenquiz in het radioprogramma van Giel Beelen wist te winnen.

‘’Ik wil heel graag mijn ouders bedanken, die hebben mij deze ogen gegeven’’, aldus de zanger met een zachte G. ‘’En voor de rest heb ik lenzen tegenwoordig. Maar die draag ik alleen tijdens het sporten, dus heb ik eigenlijk nooit in.’’

Terechte winnaar?

Om deze overwinning te vieren heeft Metro een paar van Guus’ mooiste foto’s met bril voor je geselecteerd. Een terechte winnaar?

Foto: Brunopress

Foto: Brunopress

Foto: Marco de Swart | ANP

Foto: ANP/KIPPA

Jaarlijkse brillendag

De verkiezing en de quiz werden gehouden naar aanleiding van de door Giel Beelen in het leven geroepen Dag van de Bril (jaarlijks op 8 april). Vorig jaar werd Meeuwis voor het eerst verkozen tot beste Bebrilde Nederlander.

#brilfie

Op deze tweede editie van de speciale brillendag werden 3FM-luisteraars niet alleen opnieuw gevraagd te stemmen op hun favoriete brildragende BN’er, ook werden ze opgeroepen een #brilfie te maken en deze te posten op social media. De hashtag was woensdagochtend trending topic op Twitter.

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis bedankt ouders voor slechte ogen
Sluiten